• Soodus!
  • -0,50 €
Merevaigu viiruk, Elements
search
  • Merevaigu viiruk, Elements

Merevaigu viiruk, Elements

2,54 €
2,04 € Säästke 0,50 €
Maksudega

Merevaigu viiruk sobib paljudele. Ta kannab endas maist energiat, maandab ja ühendab loodusega. Merevaigu kohta on ka öeldud, et see on jumalate nektar. Tema hõng on soojendav ja müstiline. Merevaigu viiruki suits mõjub pehmelt, rahustavalt, emotsioone tasakaalustavalt ja lohutavalt. Tema viirukeid põletatakse armastava ja õnneliku õhustiku ning üldise heaolutunde tekitamiseks, energeetilise kaitse loomiseks, energiate puhastamiseks, tervenemisrituaalides ning mediteerimise taustaks. Süüta merevaiguviiruk peale stressirohket päeva ja kandu mõttes idamaistele radadele.

Käsitsi valmistatud, pakis 20 viirukit. Pikkus 23cm, põlemisaeg 25 minutit viirukipulga kohta. Valmistatud Indias ja kasutatud vaid kõige kvaliteetsemat toorainet.

Kogus

Viirukit kasutatakse enamasti energiate puhastamiseks, aga ka meeleolu loomiseks, samuti erinevates rituaalides. Igal taimel on oma energeetika, mis viirukisuitsu toimele omal moel kaasa aitab. Põlev viiruk tuleb asetada eemale süttivatest materjalidest, seda ei tohi jätta järelvalveta ega väikeste laste käeulatusse. Viiruki ohutuks põletamiseks on soovitatav kasutada spetsiaalset viirukialust. Viirukialuseid on puidust, savist või ka metallist. Lühikesed viirukipulgad võib panna ka püsti liiva või riisiga täidetud tassi või topsi. Süüta viiruk tikuga, puhu seejärel leek ära ning viiruk hakkabki suitsema. Samal ajal pudeneb viirukialusele pisut tuhka.Kui ei soovi kogu viirukipulka korraga ära põletada, võib viiruki ka kustutada ning teinekord uuesti süüdata ja edasi põletada.

6 Tooted